Hoppa till huvudinnehållet

Här är siffrorna som visar hur det gick för Löfs Specialmaskiner AB senaste året

Publicerad:

Räkenskaperna är nu klara för Löfs Specialmaskiner AB. Företaget hade omkring tolv och en halv miljoner kronor i omsättning, en nedgång på 2,3 procent jämfört med föregående period. Resultatet före skatt är högre än föregående år, ungefär 850 000 kronor mot 350 000 kronor.

Räkenskaperna är nu klara för Löfs Specialmaskiner AB.

Rörelseresultatet skjuter fart, och slutar på drygt 1,2 miljoner kronor.

Rörelsemarginal blev 9,7 procent, som är ett lyft från föregående period. Då var rörelsemarginalen 3,8 procent.

Enligt de senaste uppgifterna från SCB, är den genomsnittliga rörelsemarginalen för svenska företag 8,7 procent. I sektorn för tillverkning av övriga maskiner uppgår det motsvarande genomsnittet till 6,4 procent.

Löfs Specialmaskiner AB: Snabbfakta

Löfs Specialmaskiner har funnits sedan 2004, och bolagets huvudbransch är tillverkning av verktygsmaskiner för metallbearbetning och teknisk konsultverksamhet inom industriteknik. Företaget har en redovisningsperiod som löper från september till augusti.

Företaget har sju anställda, enligt årsredovisningen, vilket är en fler än föregående redovisningsår.

Toppföretagen i branschen

Sett till omsättning är Löfs Specialmaskiner störst i Tibro kommun och det 18:e största företaget inom sin specifika bransch i Västra Götaland, som är tillverkning av verktygsmaskiner för metallbearbetning.

Företaget är också det 60:e största i landet. Det finns 21 företag i samma bransch i Västra Götaland.

Här nedan syns en översikt över topplistan i den nuvarande branschen, sorterad enligt omsättning. Data hämtas från den senaste registrerade årsredovisningen och kommer att uppdateras i takt med att nya årsredovisningar mottas.

Artikeltaggar

BokslutNäringslivTibro kommunVästra Götalands län

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.